Tidligere
Næste

Gastro oplevelser på Fur

NYTÅRS ØSTERS SAFARI

Lær alt, hvad du skal vide, for at høste østers til nytårsbordet eller Dronningens tale! Denne dag er for dig, som gerne vil tæt på naturen, få en gastronomisk oplevelse, der ringer for ørene og tilbyde dine gæster noget, de sikkert ikke har prøvet før. Østers du selv har tilberedt og måske endda høstet. 

Vi skal høste Stillehavsøsters sammen (det er slet ikke svært) og tilberede dem med diverse toppings og over åben ild. Til sidst skal vi nyde vores egen høst og gourmetoplevelse med et glas bobler i hånden. Er du én af dem, der ikke kan lide østers? Så bliver du omvendt denne dag. De smagsvarianter, du vil opleve har fået utallige østersskeptikere til at sige: “uuhhhhmmmm”! Er du én af dem, der elsker østers? Så bliver din kærlighed ikke mindre denne dag.

Det hele foregår på skønne Fur og det eneste du skal gøre er at klæde dig varmt, så sørger jeg for resten.

GASTRO OPLEVELSER MED KOLDKILDEGAARD

Fur byder på mange naturoplevelser og oplevelserne som Koldkildegaard tilbyder, tager udgangspunkt i naturens råvarer og læringen omkring, hvordan man kan høste i naturen, til lands og til vands, og få de mest fortryllende smagsoplevelser. 

Koldkildegaards specialiteter bygger netop på høst fra naturen, og den viden giver vi nu videre til dig, så du kan gøre det samme. Der arrangeres halvdags events, hvor I får læringsdelen, såvel som den praktiske del/høst og til sidst nydelsen af at indtage de forskellige smagsvarianter.

OPLAGT SOM PERSONALEARRANGEMENT!

Kom med på en skøn og hyggelig oplevelse!