Tidligere
Næste

Specialiteter fra Koldkildegaard

”Limfjordslandet er det mest indbydende spisekammer, man kan forestille sig. Langs strandkanten kan man hurtigt spise sig mæt, hvis man bare vidste, hvilke herligheder man kunne finde og hvordan. Alt lige fra øster, muslinger og rejer i vandkanten til hyben, strandarve, strandkål, aronia, blåbær, brombær og sortebær kun et stenkast fra vandkanten. Fur Specialiteter tager primært udgangspunkt i de råvarer, naturen byder på. Tanken bag det er at komme tilbage til livet som det var engang.

At de ressourcer vi bruger, ligger lige for foden af os – velsmagende, bæredygtige og klar til at plukke. Det er tidskrævende, men det er alt besværet værd. Så håbet med Fur Specialiteter er at inspirere dig til at gå på opdagelse i naturen og høste dine egne råvarer og udvikle dine egne smagsoplevelser

I butikken vil du kunne gå på opdagelse iblandt op til 50 varianter af specialiteter, som er udviklet til at give smag til kød, salater, desserter og andet. Heriblandt er der en produktserie som er tilberedt med Fur Øl. 

Det kan eksempelvis være knækbrød lavet på øl mask fra Fur Bryghus, øl salt, øl tapenade, øl steakrub og øl snack mandler. Der er gratis gaveindpakning, så du kan altid kigge forbi og købe din værtsgave hér og pakke det ind. Du kan altså med andre ord eksempelvis sammenstykke den ultimative Fur Øl gavekurv til glæde for en øl elsker, du er på vej til besøg hos.